Verhuur

Bootverhuur

Bent u op zoek naar bootverhuur in Vinkeveen? Dan bent u bij ons, Klinkhamer Watersport aan het juiste adres. Voor een klein bedrag kunt u een heerlijke dag op het water doorbrengen. Geniet van de prachtige natuur van de Vinkeveense plassen, ga vissen, zwemmen of zonnen op één van de zandeilanden.

Wij zorgen dat alle voorbereidingen getroffen zijn en dat u met een goed gevoel kunt varen op de Vinkeveense Plassen! Voor zowel sloepverhuur, bootverhuur als partyboten huren bent u bij Klinkhamer Watersport aan het juiste adres.

Al onze boten worden voorzien van een volle tank brandstof, zodat u direct kunt instappen en wegvaren. U krijgt van ons een plassenkaart en -op verzoek- een waterdichte tas mee. Wij geven daarnaast graag uitleg over de mooiste plekjes van de Vinkeveense Plassen. U heeft geen vaarbewijs nodig voor onze huurboten.

LET OP: u mag met onze huurboten de Vinkeveense Plassen niet verlaten. Met het reserveren van een huurboot bij Klinkhamer Watersport gaat u akkoord met onze voorwaarden (klik hier).


Borgstelling

Bij het huren van een boot bent u verplicht vooraf een borgstelling te betalen van € 250,-. In geval van schade is dit uw eigen risico. Indien er geen schade is geconstateerd door de medewerker van Klinkhamer Watersport, wordt dit bedrag direct geretourneerd. 

Verhuur is uitsluitend aan personen boven de 18 jaar en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Onze boten

Van 20 april tot 1 oktober kunt u boten reserveren via onderstaand reserveringssysteem. Buiten deze data kunt u ons bellen voor mogelijkheden via onderstaand telefoonnummer.