Verhuur

Bootverhuur

Bent u op zoek naar bootverhuur in Vinkeveen? Dan bent u bij ons, Klinkhamer Watersport aan het juiste adres. Voor een klein bedrag kunt u een heerlijke dag op het water doorbrengen. Geniet van de prachtige natuur van de Vinkeveense plassen, ga vissen, zwemmen of zonnen op één van de zandeilanden.

Direct reserveren?

Reserveren voor bootverhuur kan enkel telefonisch. Bel 0294-291545 TUSSEN 09:00 EN 18:00. Let op! Er kan niet worden betaald met pin.

Wij zorgen dat alle voorbereidingen getroffen zijn en dat u met een goed gevoel kunt varen op de Vinkeveense Plassen! Voor zowel sloepverhuur, bootverhuur als partyboten huren bent u bij Klinkhamer Watersport aan het juiste adres.

Al onze boten worden voorzien van een volle tank brandstof zodat u direct kunt instappen en wegvaren. Ook krijgt u van ons een plassenkaart en geven wij graag uitleg over de mooiste plekjes van de Vinkeveense Plassen. Op uw verzoek krijgt u een gratis zwemvest en waterdichte tas van ons mee. U heeft geen vaarbewijs nodig voor onze huurboten.

Onze boten

Bij Klinkhamer Watersport heeft de u keuze uit onderstaande boten:

Sloep Crescent Allure 21

De Crescent Allure 21 is een luxe, stille en zeer makkelijk varende sloep voor het hele gezin. Deze sloep is voorzien van fijne rug- en zitkussen, een zwemtrap en een cabrioletkap, waardoor u ook wanneer het waait heerlijk beschut zit. Deze boot is voor maximaal 8 personen te huur.

 • Prijs: € 220,- per dag of € 60,- per uur (minimaal verhuur 2 uur)
  Borg: € 150,-

Interboot 16 verhuur

De Interboot is een luxe en zeer makkelijk varende sloep met inboord dieselmotor en zwemtrap. De sloep is voorzien van fijne rug- en zitkussen en een cabrioletkap, waardoor u ook wanneer het waait heerlijk beschut zit. Op uw verzoek kunnen wij een zonnedek voor u inbouwen.  Deze boot is voor maximaal 6 personen te huur.

 • Prijs: € 180,- per dag of € 45,- per uur (minimaal verhuur 2 uur)
  Borg: € 150,-

De Verano

De Verano is een heerlijk ruime motorboot met stuur en kussenset. Deze boot is voor max. 6 personen te huur.

 • Prijs: €140,- per dag of € 35,- per uur (minimaal verhuur 2 uur)
  Borg: € 150,-

De Master

De Master is een fijne motorboot met stuur voor max. 5 personen. Wij geven u bij deze motorboot kussens mee.

 • Prijs: €120,- per dag of € 30,- per uur (minimaal verhuur 2 uur)
  Borg: € 150,-

De Alujon

De  Alujon is een heerlijk ruime aluminium boot met kussenset. Deze boot is voor max. 6 personen te huur. 

 • Prijs: € 100,- per dag of € 25,- per uur (minimaal verhuur 2 uur)
  Borg: € 150,-

De Askeladde

De Askeladde is een  polyester motorboot met electrische start. De Askeladde is geschikt voor voor max. 5 personen. Wij geven u bij deze motorboot kussens mee.

 • Prijs: € 80,- per dag of € 20,- per uur (minimaal verhuur 2 uur)
  Borg: € 150,-

Stalen motorboot

Deze eenvoudige stalen motorbootjes zijn geschikt voor maximaal 3 tot 4 personen.

 • Prijs: € 60,- per dag of € 15,- per uur (minimaal verhuur 2 uur)
  Borg: € 150,-

LET OP: u mag met onze huurboten de Vinkeveense Plassen niet verlaten. Met het reserveren van een huurboot bij Klinkhamer Watersport gaat u akkoord met onze voorwaarden (klik hier).

Direct reserveren?

Reserveren voor bootverhuur kan enkel telefonisch. Bel 0294-291545 TUSSEN 09:00 EN 18:00. Let op! Er kan niet worden betaald met pin.