Stalling

Winterstalling

Na een mooie zomerperiode met veel uren op het water is het tijd om de boot veilig te stallen voor bijvoorbeeld vorst en stormschade, zodat u ook volgend jaar weer optimaal kunt genieten van uw boot. Winterstalling bij Klinkhamer Watersport in Vinkeveen betekent niet alleen ’s zomers goede service, maar ook in de winter goede zorgen voor uw boot, en dat voor een vriendelijke prijs!

De Winterstalling van Klinkhamer Watersport is perfect gelegen tussen Utrecht en Amsterdam, en dichtbij Hilversum en Loosdrecht, dus goed bereikbaar voor veel booteigenaren. Dankzij de gunstige ligging bent u altijd bij uw boot in de buurt.

 

Ligplaats Vinkeveen

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor al het onderhoud aan uw boot. Het winterklaar maken, antifouling en motoronderhoud kunnen wij uit handen nemen terwijl uw boot in onze winterstalling ligt. Met onze betrouwbare winterstalling in Vinkeveen zorgen wij ervoor dat u ook volgend jaar weer optimaal kunt genieten van uw boot.

Wij kunnen dit alles voor u verzorgen, maar ook bent u zelf welkom om aan uw boot te werken. Wij zijn altijd bereikbaar voor advies.

Voor winterstalling buiten rekenen wij € 32,50 per m2. Dit is inclusief het hijsen, schoonspuiten en opbokken van uw boot. 

Wilt u er zeker van zijn dat uw boot een plekje heeft deze winter? Reserveer dan snel!

Bereken hier uw offerte

Wilt u meer weten of wilt u langskomen? U kunt ons altijd even bellen of e-mailen naar info@klinkhamerwatersport.nl.